Fira Ecomondo i la economia circular

Dimarts, 8 de novembre s’obrirà el teló del nou esdeveniment centrat en la “revolució verda” empreses líders: ECOMONDO i KEY ENERGY (a la Fira de Rimini del 8 al 11 de novembre) tallant la cinta de les vint edicions.

Ecozema prendrà part en la fira – Pavelló D3 – Estand 001 – amb la gamma completa de productes d’un sol ús biodegradables i compostables per càtering i solucions per a la restauració col·lectiva i grans esdeveniments.

Els nous productes de take away per menjar calent, fet de cartró procedent de boscos gestionats de manera responsable i coberts en Mater-Bi. El renovat disseny de productes dedicats a gelateries; els expositors “retail” amb l’empaquetat amb personalització disponible per etiqueta privada a la versió de plats, bols i safates no blanquejats, amb la qual podem reduir encara més l’impacte mediambiental del seu cicle de producció.

La Fira de Rimini, serà la pedra angular de l’oferta de les empreses, del programa cultural i educatiu de Ecomondo 2016: el canvi climàtic i l’economia circular.

Al llarg de l’exposició, un denominador comú, el de l’economia circular. Un sistema que promou el paradigma econòmic relacionat amb la regeneració, reemplaçant el concepte de final de la vida, a través de l’ús de les energies renovables. D’aquesta manera es tendeix eliminar l’ús de substàncies tòxiques nocives, a continuació, els residus que, al seu torn, poden generar recursos.

Ens veiem a Rimini Fiera a partir del dimarts 8 al divendres 11 de novembre, tots els detalls de www.ecomondo.com, T’esperem!

compartir
23/01/2017