Envasos Take-Away

Quan el requisit és, envasar i consumir el menjar en un altre lloc, aquests productes són la solució ideal per assegurar el transport dels aliments higiènicament segurs i al mateix temps respectuós del medi ambient.

 

La gamma completa de contenidors take away Ecozema ofereix una àmplia varietat de mides i models, però tots units per l’avantatge  de poder ser eliminats en la fracció orgànica, juntament amb les restes de menjar al final del seu ús, com biodegradable i compostable d’acord a la norma EN13432.

 

Per al transport d’aliments freds, els recipients disponibles a IngeoTM (P.L.A.): transparent, amb hermètic i en els tres mides petits, mitjans i grans, són resistents fins a una temperatura màxima de 45°C.

 

Per als aliments calents, però, el nostre catàleg ofereix els recipients amb tapa de frontissa en la polpa de cel·lulosa, tant en la versió d’un compartiment i en les dues versions de dos i tres compartiments.

 

Resisteix fins a una temperatura màxima de 100°C  i es pot utilitzar per escalfar els aliments al forn o microones.

 

Finalment, els nostres nous models amb tapa o solapes amb tancament. Estan fetes de cartró provinent de boscos gestionats de manera responsable, recobertes d’una pel·lícula feta de Mater-Bi, que garanteix l’estanquitat dels líquids freds i calents – – i apte per al contacte amb aliments.

 

Vostè pot trobar tots ells en nostra lloc de comerç electrònic shop.ecozema.com.

compartir
23/01/2017