Dia PIME con Ecozema

Nosaltres, a Fabbrica de Pinze Schio sempre donem la benvinguda a la invitació per explicar la nostre experiència i de compartir els valors que han donat forma a la historia de la  nostra empresa i que ajuden a difondre entre les noves generacions , una cultura empresarial que persegueix ser-ho a tot el territori

És amb aquest esperit que ens hem unit al Dia PIME. El 11 de Novembre vàrem acollir a estudiants de cinqué, i els hi vàrem presentar la nostra realitat a través d’una visita guiada per les nostres instal·lacions.

Aquesta és la iniciativa que promou la Petita Indústria en col·laboració amb 70 associacions del sistema Confindustria  de donar als nens l’oportunitat d’aprendre sobre el món dels negocis des d’una perspectiva més àmplia i veure de prop la descendència d’un període dels que hi treballen.

Així expliquem la història de la nostra companyia des de la seva fundació al segle XIX per a la producció de pinces per a la indústria del curtit; i la seva evolució en el camp dels clips, primer en fusta i després en material plàstic, fins a l’actual gamma de productes biodegradables i compostables per a la restauració.

Després, al voltant de les divisions internes de casa nostra, el descobriment de les màquines amb les que treballem biopolímers com ara Mater-Bi, i altres fibres vegetals com ara pasta de cel·lulosa per produir productes de bioplàstic per a l’ús diari.

Al final del recorregut, és el temps per a les preguntes i les impressions davant d’un agradable refrigeri, servit per descomptat amb els nostres productes Ecozema.

compartir
23/01/2017